Tilausohje ja rekisteriseloste

Tilaaminen nettikaupasta

Tuotteet pyritään toimittamaan kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun maksu on saapunut tilillemme. Mikäli jokin on loppunut varastosta otamme yhteyttä ja sovimme jälkitoimituksesta. Jos toivot tuotteista eri kokoja tai muita versioita, ota yhteyttä!

Toimitustapa Posti tai Ärräpaketti tai nouto liikkeestä.

Maksaminen

Maksun voi suorittaa tilisiirtona, lähetämme laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen ennen tuotteen lähettämistä. Yleisimmät maksukortit käyvät Stripe-verkkomaksulla.

Tietojen käsittely

Annettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen tai siihen liittyvään yhteydenpitoon. Emme luovuta tietoja muille tai käytä niitä markkinointiin.

Palautusoikeus

Varastosta ostetuilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske liimattavia alusasuja, teippejä tai pikkuhousuja. Palautusoikeus ei myöskään koske tuotteita, jotka on tilattu meille varta vasten asiakkaan toiveesta. Asiakas huolehtii, että tuote on alkuperäisessä kunnossa ja pakattuna kuljetuksen kestävästi. Asiakas kustantaa palautuksen. Liitä mukaan tietosi ja pankkiyhteys maksun palautusta varten.

Reklamaatiotapauksessa ota aina ensin yhteyttä, niin sovimme palautuksesta tapauskohtaisesti.