Morsiuspuvut

Mekko mietinnässä?

Lämpimästi tervetuloa palvelevaan sovitukseen. Ajan varaamalla saat rauhassa tutustua valikoimaan yksin tai läheistesi kanssa.

Kokoja meillä on runsaasti sovitettavana. Tyylejä löytyy yksinkertaisesta eleganssista ylelliseen boheemiin tai näyttävään prinsessaan.

Varaa sovitusaikasi tästä!

Valittavana on 1,5 tunnin ja tunnin ajat arkena, lauantaina tunnin. Lisäksi palveluista löytyy maksullinen 1,5 tunnin spesiaalisovitus tarjoiluineen iltaisin tai viikonloppuna. Kalenterissa on muutamia aikoja tarjolla, mutta kysy rohkeasti muitakin aikoja. Maksullinen sovitus 30 eur morsiamelle + kolmelle makutuomarille, 35 eur neljälle makutuomarille, 40 eur viidelle.

Sovitukseen suosittelemme tuomaan 1-3 makutuomaria. Jos henkilöitä on enemmän, sovitustilanne menee helposti levottomaksi, mutta itse tunnet parhaiten seurueesi.

Kokoja valikoimassamme on reilusti ja erilaisia malleja sovitettavana monessa eri kokoluokassa. Pyrimme siihen, että jokaiselle löytyy sovitettavaa ainakin lähellä omaa kokoaan.

Hintaluokkia on myös useita mallistosta riippuen.

Ompelimomme voi tehdä kaikkiin pukuihin tarvittavat sovitusmuutokset ja korjaukset. Palvelumme on laadukas ja kohtuuhintainen ja varmistaa, että pukusi istuu kunnolla ja on miellyttävä päällä. Meille voi tuoda myös muualta hankitun puvun korjausompeluun.

Olemme valinneet kauneimpia häämekkoja mm. seuraavilta valmistajilta:

Facebookissa sekä Instagramissa ajankohtaisimpia malleja.

Tanya Grig

Justin Alexander

Angela Bianca

SaYes by Amélie

Lillian West

Victoria & Vincent

Party Line

Trés Chic

Lillian West Victoria & Vincent