Morsiuspuvut

Se oikea morsiuspuku Porvoosta

Kattava valikoimamme pitää sisällään yhteensä satoja malleja, joista varmasti löytyy juuri Sinulle tarkoitettu puku.
Sovitettavia pukuja on kymmeniä kaiken aikaa, lisäksi valmiita pukuja voidaan myös muovata yksilölliseen makuun sopivaksi, jolloin varmistat, että pukusi on varmasti uniikki ja aivan kuin Sinulle tehty. Lisäksi monen valmistajamme koko mallisto on tilattavissa.

Ellei valmistajiltamme löydy juuri täydellistä pukua, se voidaan myös toteuttaa mittatilaustyönä, jonka toteuttaa osaavat ja kouluttautuneet ompelijamme.

Edustamamme merkit löytyvät täältä.
Varaa sovitusaikasi tästä!

Tilatessasi meiltä puvun takaamme, että se vastaa odotuksia. Otamme mitan, sovitamme vastaavia pukuja, tunnustelemme materiaaleja ja mietimme yhdessä tilattavaa mallia, jotta saat hyvän käsityksen tulevasta puvustasi. Tilatessa maksetaan puolet puvun hinnasta. Korjaukset eivät kuulu hintaan, mutta saat tilatessa tarjouksen ja arvion korjaustarpeesta.

Takuu.  Mikäli puku ei siltikään miellytä, saat käyttää maksamasi summan toiseen pukuun tai muihin tuotteisiin tai palveluihin (miesten vuokrapuvut, kengät, hunnut jne.)
Mikäli puku ei jostain syystä vastaa tuotekuvausta, on oikeutettu saamaan maksetun summan takaisin.

Ompelimomme tekee kaikkiin pukuihin tarvittavat sovitusmuutokset ja korjaukset. Palvelumme on laadukas ja kohtuuhintainen ja varmistaa, että pukusi istuu kunnolla ja on miellyttävä päällä.

Lisäksi meillä on aina edellisen kauden pukuja, joista voi tehdä hienoja löytöjä hinnoilla, joista hääbudjetti pitää!

Normaalihintaisen morsiuspuvun ostajalle tarjoamme etuina kuitukangaspukupussin hintaan 15 eur. Yhteistyökumppanimme Studio Lindell tarjoaa morsiuspuvun ostajalle 10% alennuksen hääkuvauksista.

White One, Janelle. Kuva Oscar Lindell
White One. Kuva Oscar Lindell
2777-0050
Mori Lee.
Azurite-close-up-by-Crystalline3 (1)
Crystalline.
a8d16a49-a737-44c6-ae2c-84d80fb97d40.enlargedExtra
Alfred Angelo
7bd85088c29e446c89d66373ec732d0f_ltddet
Alfred Angelo
Party Line
bg_img01 (1)
Mori Lee
DAILA-B-PV16_748_888
White One
bg_img01
Mori Lee