Yhteystiedot

Mannerheiminkatu 1
06100 Porvoo
puh 020 759 7760
info@valkoinenkreivitar.fi
avoinna:
ti-pe 10-17, la 10-14. Muut ajat sopimuksen mukaan.
Varaa aika netissä!

Huom! Pe 19.1. suljemme liikkeen jo kello 14, ja lauantaina 20.1. olemme suljettuna häämessujen takia.

Sovitusajan voi varata puhelimitse, sähköpostilla tai FB-viestillä. Ajanvaraus ei ole koskaan pakollinen, mutta sillä varmistat itsellesi kiireettömän sovituksen. Kaikki ovat tervetulleita koska tahansa, mutta sovittamaan pääsee ajanvarausasiakkaiden jälkeen.

Meille on helppo tulla, Porvoon bussiasemalta on kävelymatka. Auto kannattaa jättää esimerkiksi Jokirantaan. Nopeat noudot ja tavarantuonnin voi hoitaa liikkeen edessä kulkevalla kävelykadulla.

Porvooseen kannattaa tulla pidemmältäkin, sillä esimerkiksi idylliset kahvilat ja shoppailumahdollisuudet Wanhassa Porvoossa löytyvät ihan liikkeemme vastapäätä. Ota siis kaasot ja makutuomarit mukaan, puvun oston välillä voitte käydä rentoutumassa kakkukahvilla!

Lastenvaunujen/pyörätuolin kanssa koputa ikkunaan, niin autamme raput.

Yhteistyössä:
Studio Lindell
häät.fi
Häät ja Juhlat
Mennään Naimisiin
Love Me Do-Hurmaavan erilainen häätapahtuma 

 

DSC08800
IMG_0042

Shop-tilausohje

Tuotteet verkkokaupassa ovat joko varastotuotteita tai erikseen tilattavia. Lähettäessäsi tilauksen meille otamme sinuun yhteyttä varmistaaksemme tuotteen (mekot ja muut vaatteet) sopivuuden ja lähetämme laskun. Kaikki varastossa olevat tuotteet lähetetään ensi tilassa postitse tai Matkahuollossa. Asiakas maksaa toimituskulut.
Lisäkoot ja toiveet: kerromme asiakkaalle aikataulun. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi koskien vaatteiden sopivuutta ja neuvomme muokkaustarpeen suhteen tai tilaamme tarvitsemasi koon!

Palautus:
Mikäli tuote ei sovi, asiakas maksaa palautuksen. Liitä mukaan tilinumerosi, niin maksamme tuotteen hinnan tilillesi. Muut viat tai tuotteen ollessa kuvauksesta poikkeava, korvaamme koko summan kuluineen. Ole ensin yhteydessä meihin.

Emme käytä luottokortteja, sillä haluamme ensin palvella henkilökohtaisesti jokaisen tilaajan. Tämä on asiakkaan parhaaksi, sillä ainakin juhlapukujen kohdalla voimme etänäkin auttaa valinnassa ja välttääksemme turhia tilauksia. Voit lähettää myös mittatietojasi.

Tilauksen voit tehdä myös sähköpostitse tai soittamalla.

 

Sivujen kuvat: Valkoinen Kreivitär ja sen edustamat merkit, Studio Lindell