Palvelut ja ompelimo

Oma ompelimomme tekee kaikkiin pukuihin tarvittavat korjausmuutokset. Voit tuoda myös muita vaatteita ja muualta ostettuja pukuja korjattavaksi.

Ajanvaraus ei ole missään nimessä pakollinen, mutta suositeltava etenkin juhlapukujen sovitteluun.
Varaa sovitusaika tästä!

[hr_invisible]

Korjausompelu

Huom! Meiltä ostettuihin pukuihin korjaustyöt tehdään alennetuin hinnoin.

Peruskorjausompelun esimerkkihintoja:
– Farkun lyhennys 16 eur
– Morsiuspuvun lyhennys alkaen 50 eur
– Iltapuvun kavennukset alkaen 20 eur
– Iltapuvun lyhennys alkaen 35 eur
– Puvun takin hihan lyhennys 25 eur
– Muut työt tuntiveloituksella 40 eur/tunti

[hr_invisible]

Mittatilaustyöt

Osaavat ompelijamme voivat tehdä sen, mitä et kaupasta valmiina saa. Erikoisosaamisemme on naisten juhlapukujen saralla ja korseteissa, mutta toteutamme myös lasten vaatteet, paidat, hameet ja vaikkapa maskotin esiintymispuvun.

Töitämme on nähty linnanjuhlista teatterien lavoille.

Kysy hinta-arviota! Kerromme mielellämme lisää esimerkiksi mallikuvan pohjalta ja neuvomme materiaalin hankinnassa.
Tilausaika mittatilaukselle on työstä riippuen n. kuukausi, juhlapuvut kannattaa aloittaa suunnittelemaan jopa kuukausia etukäteen, jotta sovituksille ja työlle jää riittävästi pelivaraa.

Liikkeen takana on kaksi Johannaa, Pohjanmies ja Nieminen, jotka ovat kouluttautuneita ja kokeneita ompelijoita ja vaatesuunnittelijoita.
Pohjanmiehellä on pitkäaikainen kokemus korsettien parissa, niin alusvaatteena kuin juhlapuvun osanakin ja hän on laatinut harrastajille opaskirjan aiheesta. Lisäksi hän taitaa vaatturin perustaidot miesten pukimien kanssa ja on toiminut myös korjausompelijana.
Nieminen on urallaan erikoistunut näyttämön takana, tehden mitä mielikuvituksellisimpia asuja esiintyjille niin teatteriin kuin erilaisiin näytöksiin. Hän on vuosien varrella ollut toteuttamassa monta porvoolaisillekin tuttua esitystä.

IMG_0097
Usein ajatellaan, ettei pukuja pysty muokkaamaan. Kyllä niitä voi. Lähes aina tarvitaan lyhennystä, joskus kavennuksia ja suurennoksia, kaikki onnistuu!
Oman mallistomme suosikkipuku, joka on erittäin kaunis myös kokovalkoisena. Kuva Oscar Lindell
Oman mallistomme suosikkipuku, joka on erittäin kaunis myös kokovalkoisena. Kuva Oscar Lindell

2 thoughts on “Palvelut ja ompelimo

  1. Moikka!
    Mulla on ensi talvena wanhojen tanssit tanssittavana, ja olen nyt etsimässä sopivaa mekkoa kyseiseen tapahtumaan. Toiveena olisi löytää tummansininen mekko, missä on muhkea tyllialaosa, ja koristeellinen yläosa. Tietynlainen visio mekosta löytyy netistä poimittujen kuvien kautta. Mitähän tälläinen mekko mahtaisi arviolta maksaa? 🙂

    1. Heips! Kyllä tummansinisiä mekkoja löytyy, etenkin sifonkisena ja muitakin on saatavana 🙂

Comments are closed.