Corona-aika

    Olemme toistaiseksi auki ajanvarauksella nyt myös tiistaisin. Toivomme sovitusseurueen pysyvän mielellään mahdollisimman pienenä.

    Mikäli siirrät häitäsi, ilmoita siitä mahdollisimman pian. Osa tilatuista puvuista on myöhässä pandemian takia, mutta mitään kiirettä ei pitäisi olla ja ilmoitamme kyllä, mikäli myöhästyminen vaikuttaa jollain tavalla sovittuun aikatauluun.

    Olemme ottaneet käyttöön myös etäkonsultaation, jolloin videoyhteyden kautta voimme esitellä pukuja ja jutella kaikesta niihin liittyvästä. Timmasta löytyy ajanvaraus palvelulle (se on ilmainen) tiistaisin 13-16, jolloin pystymme tekemään ne kahdestaan, muina aikoinakin voit palvelun varata mutta yksin pukujen esittely kameran edessä on hieman haastavampaa. Varaa rohkeasti, käytetään Zoomia tai vaikka Whatsappia.